::PENGIKUT TEGAR::

Thursday, August 27, 2009

hati terkenang, mulut menyebut

dok sorang2 rase bosan. so aku ringankan tangan ni capai album yang da berhabuk atas almari. aku bersihkan n mula belek2. tibe2 mata aku terhenti pada gambar yang btul2 bawa 1001 kenangan...gambar mase mude2(wpun xla tua sgt aku ni). bila tgk aku rase rindu...gambar kenangan aku ngn kakak aku mase kecik2 dulu. mase tu kami mesti nak pakai baju same. kalo xsame aku yang mengamuk. tiap2 kali raye camtu.even sampai masuk asrama pon aku nye sengal tuh xabih2. skang akak aku da kawin. kali ni puasa n raya aku rase lain sket.bila sahur bangun sorang2, masak bbuka pon sorg2...mmg lain.but its ok yang penting dia bahagia da ckup.next year aku raya dengan Adam!!!!(not my bf k).guess who???

aku ngan along kat rumah nenek

No comments:

Post a Comment