::PENGIKUT TEGAR::

Friday, October 16, 2009

seribu impian


"cincin idaman"

Thursday, October 15, 2009

rindu....

last week g sktp3.dari jauh aku nmpak anak2 murid aku tgh tekun blaja dalam kelas dgn cikgu dorg.aku sengaja intai dari blkang kelas sbb kalo aku datang dari arah depan confirm kene serbu.lame gak aku jalankan keje2 mengintai tuh.ntah camne ade salah sorg yang pusing kebelakan terus nampak aku n aku pon xsempat nak nyorok.ape lagi abis senget tudung kene serbu.sedih pon ade sbb aku kene tinggalkan dorg.nasib baik skarang ni zaman it, so dorg leh still cari aku kat FB....untuk semua anak murid saya...miss u all.take care


syaza, arifah & fatini


aqilah,ika,nisa,syazana,ezzara

pravesh,kavines,nukesh,ruhan,sharven,santosh

sweet memories with all of you...

Friday, October 9, 2009

the best among the best

dari mlk sampai ler ke jb still survey adam nye baby stroller.nak beli mmg da bleh sgt but i just want da best...adam xleh pakai yg murah2 okay!!melecet kulit adam...dalam survey2 ade yg aku bkenan tapi still xmenepati citarase mummy n daddy dia.ciri2 stroller yg parents adam nak:
1. tayar 3
2. sport rim 17
3. color grey
4.kalo leh nak yg ade aircond(hahaha..agak2 belikan peti ais pastu letak roda leh kan?)

kalo baby stroller camni camne????