::PENGIKUT TEGAR::

Saturday, November 7, 2009

akhirnye.....

smalam dari kul 1 tghari sampai kul 9 mlm aku g survey baby stroller...huhuhu kematu kaki nih bjalan...konon2 nak cari yg paling cantik tapi sweet cherry gak yg comey...lastly aku terus g JJ nak g cari sweet cherry...huh penat2 g sales asst dia cakap tinngal wane pink jer...xuniversal langsung..dengan confidentnyer aku cakap aku xpeduli aku nak jgk sweet cherry tuh..so dia tpakse packing yg display..tgk pade harge mmg byk kali la telan air liur...huhu gigil beb kuar duit..tketar2 RM 280..kalo byk duit RM280 mmg xmahal tp sbb sengkek yg tahap dewa nih tu yg jd parkinson....em tp demi Adam xpe..xsabar nak jumpa Adam...sweet cherry ready 4 u my dear....



ni la Sweet Cherry Adam....

Friday, November 6, 2009

bila tiba ke titik noktah....

3 hari menamatkan sume penyeksaan yg aku lalui.3. bile pikir2 blk rase kejap je study.mmg la seksa tapi ade gak bestnyer....on da way blk dr jb, aku berbual ngn ku yus (member senegeri aku la...) kami dok cter blk pgalaman2 lepas...teringat mase oreintasi...perkara yang plg xleh lupa bila kene wat choral speaking...mase tu la muncul nye penekanan pada sebutan " WHERE IS IT" yg di mispronounkan " WHERE IJIT" oleh Koh (bukan nama sebenar) cam nak terburai perut ketawakan orang diri sendiri pon xbetul...huhuhu.

pastu mase kem bina insan guru (BIG), plg xleh lupa bila kene sentri...aku ngn liza (member serumah) di amanahkan jage orang tido...huhuhu mane leh tahan kul 3 pagi soh bagun jg orang tido..aku ngn tanpa segan silu nyer cari pot baek nak landing...bila location founded aku ngn bangge nyer kejut minah yang tgh tdo dgn gaya badan dilantai kepala di kerusi tuh bangun n tido di pot baek aku....mmg selesa bila dapat landing atas khemah yang di lipat tebal2....hahaha kawan2 mintak maaf yer x jage korang malam tuh....hehehe

kenangan kita....



muka2 cikgu yang xberpa nak cikgu....hehehee