::PENGIKUT TEGAR::

Saturday, December 19, 2009

kebosanan memenuhi ruang fikiran

tunggu result posting ni satu benda yang paling seksa.ati nih da redha dah.lantak la nak campak mane pon janji posting. dok umah ni keje lain xde makan + tido + tgk tv...satu pkara yang langsung xmembakar lemak n mggunakan akal fikiran.ape yang aku leh wat skarang nih melepak jek.bila melepak xtau nak wat ape.bila kat umah nak kuar.bila da kuar nak blk umah lak..xsenang duduk...huhuhu


melepak ngn kawan2....

Thursday, December 17, 2009

TAHNIAH BUAT HARIMAU MUDA..MALAYSIA BOLEH!!!!

blk dr home tusyen aku bwk kete cam org mabuk...leh kate sume traffic light merah aku redah.sume pasal final football MALAYSIA vs VIETNAM 2009...sampai umah tepat kol 5.55.perut lapar tapi sume tuh tolek tepi dulu.pkara 1st aku wat switch on tv...huhuhu final nih xleh lepas.mmg on da way td doa xbhnti2 bkn doa jgn kena saman tapi doa mintak2 la MALAYSIA menang 1-0 pon jd la janji menang...iklan pon aku tgk sbb xnak lepaskan tv...lebih kurg 5 minit terakhir akhirnya masuk sebijik..melompat sambil hentak meja...cam nak roboh.mase tuh doa da tukar cepatkan la mase abis..akhirnya kemengan berpihak pada MALAYSIA. 1-0 beb!!!..alhamdulillah....MALAYSIA dapat pingat emas selepas 20tahun.ape yang aku nmpak dalam game ni jgn pisahkan kembar yg 2org tuh k..bila zaquan masuk game jd makin kencang...hakikatnye mmg rezeki MALAYSIA

TAHNIAH RAJAGOPAL!



TAHNIAH HARIMAU MUDA!



TAHNIAH MALAYSIA!!!



MALAYSIA BOLEH!!!!!!

Wednesday, December 16, 2009

bila Adam bersama saya....

syukur alhamdulillah semua selamat..akak pon makin sihat.dapat aku tgk adam dekat2...comel sgt..xsabar nak tggu adam besar nak wrestling ngn dia hehehe...adam miss u....




Sunday, December 13, 2009

Lahirnya adam 13 Disember 2009

semua org tgh nyenyak tido pukul 4 pagi tapi along da masuk labor room.tunggu mase nak bersalin sampai kol9 pagi still xbersalin lagi...kesian along bertarung nyawa...kami kat umah da xsenang duduk apatah lagi husband yang tunggu kat luar...huh...doktor xda pilihan so guna vacum untuk kuarkan baby..pastu along bleeding non-stop...kol9 lebih abang call everything alright...but along still in labor room.baby lemah...dia dok nursery...sampai ari ni...along da makin sihat.alhamdulillah semua selamat...kalau la baby besar aku nak dia tau susahnye mama dia nak lahirkan dia...buat baby yang di beri nama Adam Hussni Assyraff, semoga jadi manusia yang sempurna....amin....


Adam Hussni Assyraff