::PENGIKUT TEGAR::

Thursday, February 25, 2010

kemana arah orang melayu????






Dr M selalu cakap melayu perlu bangkit, bersatu untuk majukan negara. tapi apa yang kita dah buat setakat ari ni???mampukah kita makan semeja kalo kita da set in our mind that person is our enemy????selalunya kita dengan bangsa lain jarang ade prob tapi kalo dengan bangsa sendiri ade je yg xkene...ape puncanya??? DENGKI!!!!bangun la melayu bersatu.....aku kdg2 sedih tgk bangsa sendiri tapi nak wat camne, aku bkn ade kuasa veto...huhuhu...bangkit fikirkan kemajuan bangsa & negara, bangun kumpulkan kejayaan bukan kumpulkan musuh yer!!!!

[tun+mahathir.jpg]
**FUTURISTIC**
This is my Idol...Dr M



bila ada waktu...


~kau harus ada~
Lelah parut senyum dah jemu
Metafora cair bertemu
Rasa itu ini sementara
Ku takkan di sini selamanya
Rugi jika sendiri
Hanyut jika sendiri

Kau harus ada
Kau harus ada dimana tempat ku berada
Kau harus ada
Kau harus ada bersamaku

Rasa itu ini sementara
Ku takkan di sini selamanya
Rugi jika sendiri
Hanyut jikaku sendiri

Kau harus ada
Kau harus ada dimana tempat ku berada
Kau harus ada
Kau harus ada bersamaku

Kau harus ada (harus ada di sisi )
Kau harus ada dimana tempat ku berada
Kau harus ada ( harus ada di sebelah )
Kau harus ada bersamaku

song by: Hujan



Saturday, February 20, 2010

camne nak kaye cepat????

ari ni byk bisness internet yg leh kita tgk, mcm2...merapu2...ntah ye ntah tidak kaye beribu2 dlm mase yg singkat.....erm...xtau la sejauh mane kebenarannye..depends on oneself..tapi bg aku la (pendapat individu k), selagi tak keje pnat n menitiskan peluh (ibaratnyer la...), maka xsemudah tuh kita leh dapat duit..rase2 ade ke org nak bg kita duit camtuh je????huhuhu up 2 u la...


Monday, February 15, 2010

jari yang semakin kematu...

aku bkn nye manusia yang rajin....huhuhu tapi takdir dah menjadikan aku sedikit rajin bila tepakse jadi guru kelas...disebabkan aku ngaja pendidikan khas, so 100% class deco aku yang kene wat...antara usaha2 yang dah siap...erm ni la...

usaha yg konon2 nye berterusan
 



lom ckup lagik...huhuhu pk2 nak tambah ape lagi ek????

Sunday, February 7, 2010

Dinner with Idea Workshop's staff....

~~saye ngan cinta hati saye~~

***idea workshop's staff***

makanan yg saaaangat sedap...sampai bawak ke mimpi...huh...thanks 4 da invitation yar....
idea workshop's staff mmg sporting...actually this is an architect firm...so if need smthg just call me~~ just jd org tengah je...hehehe