::PENGIKUT TEGAR::

Thursday, November 24, 2011

MAJLIS BERPAKSIKAN ADAT 20112011

Asik gaduh je kita…

nak decide umur nak tunang gaduh

nak decide warna tema tunang pon gaduh

nak decide tarikh tunang pon gaduh

nak decide bilangan hantaran pon gaduh

nak decide tempah@tak hantaran pon gaduh

nak nak amik hantaran yg da siap pon gaduh

nak dtg umah saye(mase da nak tunang) pon gaduh

walaupon GADUH….saya SUKA…sebab bila GADUH mesti ade 
PUJUK MEMUJUK…hehehe (gedik oke!!)

actually xde la gaduh giler2 more 2 ngajuk2 la….dia pon jenis malas nak layan…bila aku ngajuk, dia pon kuar ayat…DAH2 LE TUH……so situasi akan oke balik…hehe(nak menang jek:p)

so bila discus pasal tunang, benda yang UTAMA ktorg bincangkan ialah JIMAT!!!

Incek Fier   : baju???
Cik Ain        : beli kat FB je…kan zaman online terlampau nih…..jimat duit, jimat mase
Cik Ain        : hantaran??
Incek Fier   : tempah jek…jimat belanja jimat masa jugak 
                       (2 org nye hantaran total 16 dulang      RM1,000)
Cik Ain         : pelamin??
Incek Fier   : tak payah…sok kawen dok la atas pelamin tuh jgn turun2:p
Incek Fier    : make up????
Cik Ain         : tak payah membazir buang duit RM200-RM300, makan steamboat 
                        lagi best…make up sendiri sudah….

Biar ar org nak kata aku kedekot yang penting 
ADE AKU KESAH????

Buat grand2 pastu mengelupur xde duit…saving is better…saving utk kawen 
sbb kawen lg banyak nak guna duit….

FINALLY EVERYTHING RUN SMOOTHLY…ALHAMDULILAH……..

 make up sendiri je....

 da siap....^_^

 ayah & family Incek Fier tgh bincang2..heee~

tadaaaaa!!!ni cincin nye ^_*


 sarung cincin....

 da dapat cincin daaaaa...

 kak azi...kakak incekFier...salam jgn xsalam:p

 hantaran jimat masa, jimat duit^_^



 Kami dah bertunang yeee ^_^


SESUNGGUHNYA AKU TETAP BERSYUKUR DENGAN APA YANG ADA…
ALHAMDULILLAH ^_*




No comments:

Post a Comment