::PENGIKUT TEGAR::

Tuesday, December 6, 2011

JANGAN MEMBAZIR YE KAWAN2 ^_^

bertunang ke kawin ke majlis lebih kurang je..kena ada majlis kene ade hantaran...xpela mmg skali seumur idup kan..yg bestnye, mase wat preparation mesti ade yg xcukup, ade jek yg nak kene beli, mcm2....bak kata ayah aku, byk benda nak kene tukar nih...sampai yang xde kene mengena pon nak tukar gak...da sbln lagi nak majlis smpat lagi nak pasang tiles baru....adesss berhabuk okeee!!!

hantaran pon same gek, sampai bertekak2 nak bunga banyak konon2 cantik (tu aku la...korg xkot..hehe) tapi pakai bunga tuh jap jek kan....
then mane bunga2 & reben2 hantaran yg dah diguna tuh dihumban SELEPAS majlis???
yela kan dah dikerat2...dilekat2...mcm nih....


kalo ikut pengalaman org2 terdahulu, xmungkin akan guna warna tema tunang & kawin yang sama..konpem akan tukar...
so bunga2 reben2 tuh buang la kan???? 

JANGAN!!

kalo ikut aku pon nak buang jek wat semak jek...huhu...
(sbb aku xske bunga plastik..berhabukk! tapi nak guna bunga fresh xmampu lak hehe)
tapi aku kan sUke berangan sampai tertido so dlm tido dapat ilham, xpayah la buang bunga2 tuh, modified jek leh jek guna balik kan...

bukan kedekut tp watpe nak buang kalo bnda tuh masih cantik & boleh digunakan...membazir nnt....
So aku modified la jadi bunga telur....tadaaaaa leh guna nnt kan...


tapi terpulang la, kalo korg ade banyak duit, just beli je la..tapi aku sayang duit hehe..
just sharing each other...
babai ^_^



No comments:

Post a Comment