::PENGIKUT TEGAR::

Wednesday, December 21, 2011

TERSAMPOK HANTU GADJET!!

Banyak kali cakap kat Incek Fier nak pakai bb...mcm2 ayat memujuk da kuar dgn harapan dapat pakai bb...sume FAILED!! bila merayu2 dia konpem akan kuar ayat, 
"kan sy da bg hp mase bufday awak dulu...."
disebabkan xnak kecikkan ati dia, aku terus pakai hp ni wpon banyak mulut2 longkang jahat yg dok kutuk aku kedekot, gaji beso pakai hp cap ayam..tapi...
so jawapan aku...ade aku kesah????

AYAM PON MAHAL SKRG PE!!

tahun ganti tahun aku still happy pakai hp yg dia bg sbb kami punya hp same...
like juta2 kali ^_*
hp kami...korg xsuka???yg penting kami suka ^_^
hehe tapi aku tau dia pon nak pakai cuma kami nye prinsip jangan hutang kalo nak smthg...kalo nak, kumpul duit terus cash...jgn bebankan diri...kalo ikut aku sume nak hutang tapi dia sgt2 strict bab ni.so kami pon menyimpan la same2...xpe la dgr je, dia tu bakal akunye  'menteri kewangan' hehe..
kalo ade simpan niat beserta usaha insyaAllah...mcm arini, disebabkan dia bz keje, aku ngn adik aku merangkap PA merealisasikan impian utk bb...bukan bb cream ye...Blackberry...hehehe

beli curve sudaa....cukup kot...
sampai kat Hatten square ground floor (Gadjet House), xyah cter byk2 amik 2set skali, then bayar cash...pejam mata..abis duett lagik!! ala tp bukan la 1hp beribu2..pakai yg biase2 jek, janji rase kan..aku pon bukan giler gadjet sgt, just nak rase nnt da boring amik lain la 
(perasan mcm kaya jek!! leh blah!!:p)

so hari ni sgt happy sbb impian tercapai...kepada buah hati pengarang jantung saya 

Incek Fier daus razi

gracias mi amor...love you until die~~


No comments:

Post a Comment