::PENGIKUT TEGAR::

Saturday, December 3, 2011

YE YE YE AKU MENGALAH LA......^_^

Eiiii xsuke ade perangai camni…
Asik nak marah, asik nak emosi,
Naik angin jek xtentu pasal…
aish nak kate bulan mengambang tak pulak…
bila angin meroyan dtg tibe2 teringat kisah kat kampus dulu

hostel aku mase kat kampus...kompleks RST...
BAS USM......huhu

balik kelas programming c++, biase la merebut bas ungu nak balik hostel..
kene plak time waktu puncak, kul 5..sume org pon nak balik hostel…
penat giler beb!! Lapar, penat, ngantuk, busuk bau kambing
sume bercampur ibarat di blander secukup rasa!
Bila bas sampai, berebut mcm org gila talak, xkira da terpeluk laki ke ppuan, yg penting mission mase tuh nak naik bas…(ala kalo terpeluk pon mase tu sume xbest sbb sume da bau kambing gurun..haha!)
Bila dpt naik bkn dpat seat pon, dpt berdiri kat enjin sblh driver, betul2 kat tangga..
Bertambah angin satu badan bila ade minah2 senget yg control ayu

Aku: wehhhhh masok le dlm lagik ktorg nak cicir dah nihhh!!
Minah senget: oucchhhhh kite xsuke la….ade boy kat blkg ni (sambil gelak2 gedik)

Dalam ati aku minah ni mcm mengidam kaki jek!!! Mmg teringin agaknye rase jeruk penampar nih!!

Aku: masuk je la…xde sape pon nak kacau awk yg cantik manis tuhhh!!kalo ade meh bgtau sy (sambil memekik mcm org sawan!)

Tibe2 pakcik bas yg diam, sopan, dan tenang bersuara…

Pakcik: sabaq dik non….byk2 mkn & minum air buah ye….istighfar…

Pastu pakcik diam...

Aku: gulpppp (mcm tertelan bijik asam jawa)..errr baikk pakcik..terima kasih..insyaAllah..

Terus dlm bas sunyi…huhuhu….


makan buah banyak2!! huh~

Sampai sekarang pon perangai ni xleh nak ubah…kirenye tunang aku tuh cukup men sabo lagi haihhh! Bila da cakap byk2, dah sakitkan ati kawan…kawan yg banyak tolong aku…aishhh…nak mintak maaf malu plak rasenye… Tapi aku tau dia slalu bace blog aku…kalo x, xkan dia pm aku kat FB kan3 (sambil kenyit2 mata kat dia..heee..peace yo!!)

Aku mintak maaf ye kalo aku da wat salah ngan ko…xbest ar tibe2 mcm main xkawan nihhh…boring..xda semangat huhu…sorry la actually DEMI ALLAH xde niat langsung n ko xde kaitan langsung pon dgn ape yg aku post b4 ni..ko pon actually kuat tacing…tetibe lak nak tacing lelebih..lempang nak???haha peace yo!!
A LOT OF SORRY TO…..

MR ARIFF ISKANDAR BIN IBRAHIM

 THOUSAND THANKS TO MY DAYANG2 TERSAYANG

MISS RIN & MISS ERA


 CAYANG KORANG LEBEYYYY LA!!! MUAH!!!

No comments:

Post a Comment