::PENGIKUT TEGAR::

Wednesday, November 21, 2012

hujan emas di negeri org.....

pejam celik da nak masuk 2 minggu aku kawin....skrg aku dok uma mertua kat ayer molek. Dekat je nak blk umah ayah, kalo ikut Lebuh AMJ lebih kurang 20-30minit je....tapi aku just blk weekend je sbb husband keje... dia ok je kalo aku nak blk sana, tapi xkan la aku nak amik kesempatan...kdg2 tu bila g skola, aku lari jap blk umah ayah sbb skolah ngn umah ayah lebih kurang 9km je.
fmly mertua aku sgt best, dorg ok tp rindu sgt pd fmly sendiri xleh nak tipu...huhuhu...

20.11.12- aku kene kemas bilik warisan kat skola a.k.a nak jadi museum la sgt(konon2). dtg pagi2 kul 8.30 da sampai, tapi startnye kul 10...by hook or by crook aku nak blk kul 12 sbb nak lepak umah ayah...rindu....pap!!sharp kul 12 akuchow...bedesuppppp bwk kete nak blk uma ayah...bila sampai je umah ayah, ayah da berdiri kat depan pintu..aku salam terus masuk umah, then terus baring atas katil...huiiii sejuk..rindu bantal busuk wehhh!!! baring2 jap, terus ajak ayah g mkn...as usual ktrg mkn kuih bom kat kedai pakcik Nan..sedap...bila perut kenyang kami blk...xsampai setengah jam 10minit dok umah, aku ajak adik g jln2  kat giant...saje beli brg sket...rindu nye jln2 ngn adik mcm b4 ni...siap belikan dia short pant hehehe...tepat kul 5 aku gerak blk ayer molek sbb kul 5.30 husband aku blk keje...bye2 sg rambai.....


tata~~

No comments:

Post a Comment