::PENGIKUT TEGAR::

Monday, November 19, 2012

wehhh aku da kawen!!

tadaaaaaaa.......cuci-cuci mata jap meh...
ni masa malam berinai...tq adeq tlg pakaikan inai..hehe....disebabkan aku sgt geli nak buat hena yg ukir2 tu, aku just tepekkan jek bulat tgh2 tapak tangan tu...mcm org dulu2 kan..hehehe

Berinai kecik: 8 November 2012 (khamis)

ni gambar mase nikah...ktrg pilih tiffany blue sbb color dia nampak soft + sejuk mata tgk hehe...mcm putih tuh da biasa sgt..so amik yg lain sket....

Nikah: 9 November 2012 (jumaat)

bunga kat tangan tu plastik tp aku ske...(aku ado, ko hado??:p)

ni masa bersanding....ktrg pilih putih sbb nampak bersih...just beading tu je aku nak color dark purple...actually aku addict ngn purple..tp sbb purple da slalu sgt org buat, so cari yg lain sket...

Bersanding: 10 November 2012
kenangan ngn flower girl hehe

bersih jek muka kan...ala plastik sume tuh..make up jek:p

haaa....nampak xpelamin aku kat blkg tu....korg xsuke? nvrmd yg penting aku suke:p


Outdoor: 11 November 2012

Ni outdoor...kat kota a famosa banda hilir...tq pd photographer 
"classic touch" & "panglima besi"


Jutaan terima kasih buat keluarga tercinta, buat saudara mara, buat rakan2 sekerja, rakan sekolah, dan buat anak-anak murid tersayang kerana memeriahkan majlis kami....tak lupa buat keluarga mertua kerana merestui hubungan kami...
semoga kalian semua terus di lindungi dan diberkati Allah...amin~

No comments:

Post a Comment